LIKE EXCHANGE

Free Facebook Likes

Wednesday, April 9, 2014

Nasha Aziz berhijrah? Pakai tudung!Tersentuh bila melihat satu foto wanita ayu di timeline facebook I tadi. Siapakah?

Ohh...nih artis yg seksi tuh! Sapekah nama dia? Urmm..oh ya! Nasha Aziz!!!

Dek kerana sifat nak tau kenapakah.. I pun mula lah Google.com. Kishanya begini:

Nasha sebenarnya diberi watak Zainab dalam teater bertajuk Di Bawah Lindungan Kaabah bersama barisan pelakon lain seperti Adi Putra, Elfira Loy, Fizo Omar, Zahid (AF2), Liza Abdullah & Yasmin Hani. Yang akan dipentaskan tak lama lagi.

Watak Zainab yang dipegang oleh aktres berusia 42 tahun itu ialah seorang gadis berimej muslimah yang memerlukan beliau mengenakan tudung labuh dan memakai pakaian ala-ala arab lengkap dengan perhiasan.

Mungkin dah tiba masanya hidayah Allah dah turun ke hati, Nasha Aziz bertekad bertudung dan menjaga penampilan muslimah dalam kehidupannya yang sebenar. Katanya, dia berjanji akan memberikan komitmen paling kurang 100 peratus.

“Rasanya bila kita bercakap tentang etika bekerja, apa sahaja yang saya lakukan saya akan pastikan ianya harus kalau boleh tak dapat 200 peratus pun tapi dapat 100 peratus pun jadilah.”
“Malah penampilan saya hari ini sebenarnya saya dengar tidak lagi memenuhi 100 peratus sempurna daripada pereka kostum bagi watak saya dan pelakon lain. Tidak silap saya, ini hanya 10 peratus sahaja daripada yang sepatutnya daripada watak kami.”

Kisah pelakon seksi, Nasha Aziz tampil bertudung - Nasha Aziz merupakan antara pelakon wanita tempatan yang sering memegang watak menggoda dalam filem atau drama. Popularitinya setanding dengan pelakon hebat lain seperti Erra Fazira, Rita Rudaini, Erma Fatima dan Raja Azura.

Bagaimanapun, sejak lima tahun kebelakangan ini, kemunculan Nasha dalam filem mahupun drama semakin kurang. Semoga Nasha akan terus menjadi muslimah yang tekad lagi suci. Insyallah jika tidak dalam bidang hiburan, rezeki ada dimana-mana. Hanya dengan izin-Nya!

Nasha aziz bertelekung - Instagram

Nasha Aziz - Putih, Ayu, Suci


--------------------


No comments:

Post a Comment

Hi.. Love