LIKE EXCHANGE

Free Facebook Likes

Tuesday, April 1, 2014

Lelaki menghantar gambar kemaluan bersama resume. Epic!!!

Jika anda sedang mencari pekerjaan, Jenjobs.com mungkin boleh membantu. Agensi yang mempunyai rangkaian luas majikan yang berpotensi. Tidak pasti bagaimana untuk menulis resume atau bersedia untuk temuduga ? Mereka mungkin boleh membantu. Singgah, telefon mereka. Hanya pastikan, bagaimanapun anda membuat keputusan untuk berhubung , tidak - kita ulangi, JANGAN - attach gambar zakar anda bersama-sama resume.

Di Texas, seorang lelaki berumur 25 tahun dalam kes Alpha Road, telah menghantar satu email kepada Texas Workforce Solutions untuk mencari kerja tetapi siap attach gambar penis nya bersama-sama application form. YA, mungkin ada kesilapan teknikal disitu ketika cuba mencari fail dalam PC kali. Tiba-tiba salah click dan attach. Hahhhh..jaga jaga! 

Walau bagaimanapun, jurucakap polis Dallas Demarquis Black mengatakan bahawa, daripada apa yang dia boleh beritahu dari laporan polis, penghantar email dalam kes Alpha Road itu masih menganggur.

"Saya rasa saya tahu mengapa dia tidak dapat mencari pekerjaan," kata Black. Lelaki itu telah dilaporkan kepada pihak polis dan didakwa berkelakuan tidak senonoh dan lucah.

If you want a get a job, you've got to stop d**king around.

Mana lagi epic? Gambor kote atatupun gambar Nicolas Cage dalam attachment resume anda? Tahun lepas. seorang gadis, Vanessa, menghantar permohonan kerja sebagai pembantu pengurusan, tetapi telah tersalah attach gambar bintang Ghost Rider bukannya resume atau cover letter. Hahaha.. Lihat gambar dibawah.

Nicolas Cage in the attachment

No comments:

Post a Comment

Hi.. Love